Testimonials

Az én hivatásom!

Sziasztok!
Kovács Mónika vagyok, 3 gyermekes édesanya, és 3 műszakban dolgozom főállásban.
1 évvel ezelőtt sürgősen életmódot kellett… tovább “Az én hivatásom!”

Kovács Mónika

Család szinten megváltoztatta az életünket!

Gyönyörűszép virágpavilonom volt, amit 10 éven keresztül üzemeltettem. Boldog házasságban élek a férjemmel, babát szerettünk volna és természetes úton nem… tovább “Család szinten megváltoztatta az életünket!”

Kálmán Melinda

Lehetőség a Herbalife-nál

Szia. Tóth-Farkas Mariann vagyok. Jelenleg egy irodában dolgozom könyvelőként, és szabadidőmben kezdtem el foglalkozni a Herbalife-vel, a tapasztalataimat megosztani másokkal.tovább “Lehetőség a Herbalife-nál”

Tóth-Farkas Mariann

Üzleti lehetőség

Főállásban egy könyvelő irodában dolgozom. A Herbalife lehetőséggel 5 hónapja ismerkedtem meg. Az eredményeimet látva a környezetem is érdeklődni kezdett… tovább “Üzleti lehetőség”

Józsa-Rácz Lilla

Építsd fel a világod és legyél az, aki mindig is lenni akart!

Herbalife tanácsadóként, a világ egyik legerősebb márkáját képviselem, amire mérhetetlenül büszke vagyok! Abban segítek az embereknek, hogy egészségesebbek, aktívabbak, boldogabbak… tovább “Építsd fel a világod és legyél az, aki mindig is lenni akart!”

Hofstädter Liána

Megtalálni önmagam és ami boldoggá tesz

Szia!
Hannig Réka vagyok, 27 éves, kereskedelemben dolgozok. A Herbalife, a termék használatomon túl 2019. márciusában kezdett el érdekelni,… tovább “Megtalálni önmagam és ami boldoggá tesz”

Hannig Réka

A munkám a szenvedélyem!

Mindig hatalmas álmaim voltak, és tudtam mit akarok!
Hosszú utat jártam be, és még hosszú van előttem!
Minden… tovább “A munkám a szenvedélyem!”

Demeter Éva

styling, életmód tanácsadás

A Herbalife egészséges reggeli programját 5 hónapja használom és nagyon hamar megfogalmazódott bennem, hogyha nekem ilyen sokat segít ez a… tovább “styling, életmód tanácsadás”

Murvai Adrienn

Komplexen tudok segíteni másoknak

Recsnik Zsófi vagyok edző és életmódtréner.
Gyerekkorom óta szerettem volna eljuttatni másokhoz a sport szeretetét és az egészséges életmóddal… tovább “Komplexen tudok segíteni másoknak”

Recsnik Zsófi

Szépségiparból életmódtrénerré válni

A Herbalife üzleti lehetősége akkor kezdett el érdekelni, amikor a saját változásaimat látva érdeklődni kezdett a környezetem és a szépségápolási… tovább “Szépségiparból életmódtrénerré válni”

Shweirif-Lovász Vivien