Átvételi és Fizetési módok

1. Személyes átvétel:

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal:

3. Fizetés készpénzben:

4. Fizetés banki átutalással:

5. Bankkártyás fizetés:

6. Barion:

1. Személyes átvétel – ingyenes:

Megrendelésedet díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted a 24Fit Club Budapest, 1054. Budapest, Szemere utca 19. al. 2.  szám alatt lévő Clubban előzetes időpont egyeztetést követően.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, bankkártyás fizetés, Barion használat.  

Fizetés a helyszínen: fizetés készpénzben,  bankkártyás fizetés, Barion használat.

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal:

Átalány díja van a rendelésnek, melynek összege: 953,- Ft.

Fizetési módok: fizetés készpénzben, banki átutalás, Barion használat.

Fizetés a helyszínen: a futárnál nincs lehetőség a fizetésre.

3. Fizetés készpénzben:

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Személyes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod.

4. Fizetés banki átutalással:

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

5. Bankkártyás fizetés:

Személyes átvétel esetén, valamint webshopunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

6. Barion:

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz webshopunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Továbbra is van kérdésed?

  • Ha természetes személytől, akkor kérlek írd le a pontos nevét, hogy meg tudjuk köszönni neki. 🙂
  • Ha több téma is érdekelne, akkor kérlek írd meg nekünk! 🙂

Share This