Tudod, hogy valójában hány éves a szervezeted?

Fiatalabb, vagy öregebb vagy a korodnál? Valójában túlsúlyos vagy, vagy csak az arányok változtak meg az évek során?

Szeretnéd végre megtudni, hogy mi okozza a súlytöbbletet?

Szeretnél egészséges testben, energikusan élni és elérni céljaidat?

Jelentkezz a díjtalan testösszetétel mérésre, és segítünk!

Hogyan történik a mérés, és mit tudhatsz meg az eredményből?

A mérés egy az orvosi intézmények által is használt készülékkel történik. A mérés teljességgel fájdalommentes, ahhoz hasonló folyamat, mint amikor otthon a fürdőszobában ráállsz a mérlegre. Ennél nagyobb erőkifejtésre nem is lesz szükség.
Fittségi tanácsadónk elbeszélget veled az életmódodról, táplálkozási szokásaidról is, hogy minél teljesebb képet kapj a szervezeted állapotáról.

Mit kell magammal vinnem?

Csak saját magadat hozd, és az elhatározásodat! Semmilyen dokumentumra, vagy igazolásra nem lesz szükség, hiszen csak és kizárólag a jelen állapottal fogunk foglalkozni részletesen, és a jövőddel! Természetesen, ha valamilyen súlyos betegségben szenvedsz, vagy komoly beavatkozáson estél át, azt feltétlenül jelezd nekünk a találkozón – de ezt meg is fogjuk kérdezni tőled.

Mit kapsz eredményként?

Ezek alapján fogunk tudni összeállítani számodra egy pontos javaslat csomagot, amely tartalmazza egyrészt a személyre – és az egészségedre, életmódodra – szabott táplálkozási tervet, valamint megbeszéljük azt is, hogyan érheted el a szervezeted legjobb állapotát mind egészségben, mind vitalitásban, fittségben. Hogy inden reggel energikusan ugorj ki az ágyból!
Azaz egészséges, fitt önmagad kapod vissza az alkalom végén!

Vidéken lakom jöhetek?

Természetesen igen! Ha nem a fővárosban laksz, akkor is szeretettel várunk budapesti irodánkban – akár előre leegyeztetve az időpontot, amikor egyébként is jársz felénk.

Testtömeg
BMI
Izomtömeg
Csont ásványianyag tartalma
Izom minősége
Fizikai állapot
Csont ásványianyag tartalma
Zsigeri zsír
Alapanyagcsere szint
Biológiai kor
Testvíz %-ban

Jelentkezés a díjtalan testösszetétel mérésre

Neked, mint webinár nézőnknek, most egy kivételes lehetőséget kínálunk:

Egy teljes mértékben díjtalan, és kötelezettségmentes testösszetétel mérést, melyből a fenti kérdésre is megtudod a választ.

Share This