https://drive.google.com/file/d/1hu0BLJWqbDNTLBlXUKbX6iuoUysebl04/view?usp=drivesdk

Szépségiparból életmódtrénerré válni

A Herbalife üzleti lehetősége akkor kezdett el érdekelni, amikor a saját változásaimat látva érdeklődni kezdett a környezetem és a szépségápolási vendégköröm. Mivel maximálisan meg voltam elégedve a programmal, így szívesen ajánlottam másoknak is. Amikor egyre többen kérdeztek, úgy döntöttem kipróbálom magamat ebben az irányban is. Elkezdtem betanulni, képzésekre járni és segíteni változtatni egyre több embernek. Ahogy másoknak is eredménye lett általam, egyre nagyobb lett az elszántságom, így melléktevékenységben elkezdtem foglalkozni a Herbalife-al. Beleszerettem ebbe a munkába. Imádom a csapatot, akikkel dolgozom, maximálisan azonosulok a vállalat küldetésével és élvezem a folyamatos tanulást, fejlődést, amit a közösség és a mentoraim által kapok.
2020 végétől már főtevékenységben dolgozom, mint Független Herbalife Tanácsadó, Életmódtréner. Magamnak osztom az időmet, motiváló csapattal dolgozom és a magam főnöke vagyok.
A babavárásom utolsó pillanatáig tudtam dolgozni olyan időbeosztással, ami számomra a legjobb volt. Az utolsó hónapban a nettó bevételem 350.000ft volt.
Azóta is baba mellett van időm irányítani a vállalkozásom, így ez egy fantasztikus lehetőség a nőknek, hisz nem esnek ki a pénzkerestből ezekre a hónapokra, évekre sem, de mégis kiélvezhetik a babavárás és a babázás minden percét. Ajánlom másoknak is maximálisan!

Shweirif-Lovász Vivien

5/5