Megtaláltam a küldetésem!

Engem egy évig egyáltalán nem érdekelt az üzlet. Le akartam pár kilót fogyni, ez volt a célom. Egy munkahelyváltás során kiderült, hogy “B” tervre is szükségem lesz és egy év felszínes termékhasználat után adtam egy esélyt kettőnknek a Herbalife-al. A megfelelő táplálkozás meghozta az eredményt és a gyors változásomat a környezetem is észrevette. Érdeklődtek, mit csinálok és lettek vásárlóim. Sokat még nem tudtam segíteni nekik, ezért elkezdtem tanulni, bejártam a képzésekre, gyakoroltam. Ahogy egyre képzettebb lettem, megkerestem a saját fogyasztásom árát, majd még többet. Mindezt melléktevékenységként.
Boldog vagyok, hogy 3 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy szabad emberként csak a Herbalife üzlettel szeretnék foglalkozni. A tanulásunk, a fejlődésünk eredményekben mérhető és a Vállalatunk nagyvonalúan elismeri ezeket a sikereket.
Megtaláltam a küldetésem! Mérlegidomárként egészségesebbé és fittebbé teszem az embereket, Küldetésmentorként a karrierépítésben segítem őket, hogy közösen nyomot hagyhassunk a világban.

Gyarmati Györgyi

5/5