Komplexen tudok segíteni másoknak

Recsnik Zsófi vagyok edző és életmódtréner.
Gyerekkorom óta szerettem volna eljuttatni másokhoz a sport szeretetét és az egészséges életmóddal járó aktív, boldog életet. Halás vagyok, hiszen elértem ezt a célomat.
Az edzősködés mellett életmódtrénerként komplexen tudok segíteni másoknak abban, hogy boldogabb és egészségesebb életet éljenek. Először a vendégeimnek ajánlottam a Herbalife étkezést helyettesítő keszítményeket, hiszen nálam bevált és teljes mértékben bízok a minőségükben. Majd elkezdtünk a párommal, ifj. Demeter Attilával együtt dolgozni. Jelenleg én viszem a vevőgondozás részét, amit imádok, hiszen napi kapcsolatban vagyok a fogyasztóinkkal, akik között már nem csak a vendégeim vannak. Nagyon szeretem ezt a csapatot, mert folyamatosan tudunk építkezni, a vezetőink olyan rendszert alakítottak ki, amivel egy új munkatárs is könnyedén tud dolgozni, ráadásul többféle lehetőségünk is van arra, hogy minél több elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzünk.
Ezek mind segítettek abban, hogy folyamatosan nőjön a fogyasztói bázisom, egyre több munkatársam legyen és a keresetem is gyarapodjon. Ráadásul maga a Herbalife rendszer és az online világ lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor végezzem a munkám. Ez nagy szabadságérzetet ad nekem. Számomra az az egyik cél, hogy az edzéstartásokból befolyt összeget ne kelljen a havi jövedelmemhez hozzáadnom.
Tudom, hogy ennyire aktívan, mint most egy idő után nem fogom tudni csinálni az edzősködést, éppen ezért tartottam jó lehetőségnek, hogy az alap szakmámhoz közel álló szakmát kitanuljak és el kezdjem építeni benne a karrieremet. Hiszen életmódtrénerként 100 évesen is aktívan tudok segíteni másoknak, mentorként utat mutatni, ráadásul korlátlan, és biztos jövedelmet biztosítani magamnak.
Tanulj most, de a jövőbe nézz, hiszen ott vannak a céljaid!

Recsnik Zsófi

5/5