Hosszú idő után végre megtaláltam a helyem.

Lajos Brigitta vagyok. 3 évvel ezelőttig vendéglátásban dolgoztam, de mióta az eszemet tudom, érdekelt az egészséges és aktív életmód (még ha nem is mindig ez volt fókuszban). Folyton azt éreztem, hogy nem vagyok jó helyen. Szerettem volna váltani és elkezdtem keresni a lehetőségeket, így találkoztam a Herbalife vállalkozási lehetőségével.

Elsőre szimpatikus volt, amit hallottam és láttam, de a termékeket nem ismertem, így elkezdtem használni azokat. Azon kívül, hogy a közérzetem sokkal jobb és az energiám is több lett, mellékhatásként 8 kg-tól szabadultam meg, és az immunrendszerem is megerősödött. A családom és az ismerőseim látták a változást és érdeklődtek, így elkezdtem a közvetlen környezetemnek segíteni.
Közben a vendéglátásból kiszállva, irodavezetőként helyezkedtem el és melléktevékenységben 2020 év végéig a saját fogyasztásom árát kerestem meg. Decemberben határoztam el, hogy kiszállok a mókuskerékből és a saját vállalkozásomba fektetem az energiát és az időt.

Jelenleg főtevékenységben vagyok Herbalife tanácsadó. Segíteni az embereknek az egyik legjobb dolog. Fantasztikus, hogy 1-1 eredmény elérése után, mennyire boldogok és hálásak tudnak lenni.
Jobban be tudom osztani az időmet és több figyelem jut a fejlődésre, mint ez előtt bármikor. Olyan emberek (vezetők, mentorok és munkatársak) vannak körülöttünk, akikre fel lehet nézni és tanulni tőlük. Ezen kívül egy nagyszerű képzési rendszer is a rendelkezésünkre áll, ami szintén nagyban hozzájárul a folyamatos szakmai és személyes fejlődéshez.

Örömmel tölt el, hogy itt lehetek!

Lajos Brigitta

5/5