Építsd fel a világod és legyél az, aki mindig is lenni akart!

Herbalife tanácsadóként, a világ egyik legerősebb márkáját képviselem, amire mérhetetlenül büszke vagyok!

Abban segítek az embereknek, hogy egészségesebbek, aktívabbak, boldogabbak legyenek és a lehető legjobb formájukat érjék el.

Vállalkozóként abban segítek a partnereimnek, cégvezetőknek, vállalkozó társaimnak és munkatársaimnak, hogy szabadidőben és anyagilag is nagyobb szabadságot érjenek el. A jobb közérzetükön túl példamutatással, tanulással, tanítással, akár főtevékenységként vagy munka mellett, karriert tudjanak építeni.

Engem eredetileg abszolút nem érdekelt az üzlet, csak magamba szerettem volna befektetni és tesztelni a termékeket, nem is mondtam senkinek, hogy mit használok. A változást viszont látták rajtam és kérdezgettek. Mondtam, a Herbalife-ot. És tudsz hozni nekem is? Mondtam, végül is igen.

Kezdtem megkeresni a saját fogyasztásomat és idővel többet is. Egy év alatt főállás mellett sikerült felépítenem az üzletemet, és végre otthagynom a rabszolga létet. Engem a legelején nem a pénz motivált, mert korábban a multinál is átlagon felül kerestem. A segítség, amit az embereknek nyújtani tudok és az a hála az arcukon amikor jönnek és mondják, hogy már 36 kg-ot fogytam a te segítségeddel. Vagy a hatásodra sikerült teljes mértékben életmódot váltanom, leszoktam a káros szenvedélyemről. Továbbá volt, aki azt mondta a segítségemmel sikerült otthagynia egy olyan munkát, ami már nem tette boldoggá. Engem ezek motiválnak nap mint nap. Higgyétek el ez számít nem a pénz, az utána jön magától, ha tényleg törődsz az emberekkel! Az meg plusz dolog, hogy van időm magamra a családomra, sportolni, a Herbalife-al olyan embereket ismerhettem meg, akiket hétköznapi emberként sosem. Én osztom be a saját időmet nem más, valamint azt csinálom, amit imádok és ezzel másoknak is segítek az egészségük megőrzésében, valamint az üzleti fejlődésükben!

Az idő sokkal értékesebb mint a pénz! Ha te vállalkozó típus vagy, akkor ez neked szól, mert te abba a kivételes 10%-ba tartozol Magyarországon. Van időd és türelmed 40 évig alkalmazottnak lenni ahelyett, hogy minimum 3 évet belefektetnél a saját üzletedbe?

Hofstädter Liána

5/5