Család szinten megváltoztatta az életünket!

Gyönyörűszép virágpavilonom volt, amit 10 éven keresztül üzemeltettem. Boldog házasságban élek a férjemmel, babát szerettünk volna és természetes úton nem jött össze. Hormonokkal kezeltek, és ennek hatására kúsztak fel a kilók.

Jókor ismerkedtem meg a Herbalife termékeivel. 4 hónap alatt mozgás nélkül -10,5 kg fogytam. Férjem pedig 8 kg -tól szabadult meg, úgy, hogy mindketten életmódot váltottunk és csak a táplálkozásunkra figyeltünk oda.

Ahogy jöttek az eredmények, úgy jöttek az érdeklődök is. Kezdtem megkeresni saját fogyasztásomat. Hamar rájöttem, ha segíteni szeretnék más hasonló helyzetben lévő hölgyeknek, akkor tanulnom kell!! Ezért bejártam képzésekre, tanultam folyamatosan és 4 év alatt így váltam az egyik legsikeresebb vezető tanácsadóvá!

Az eredmények, az emberek visszajelzései ami leginkább igazol, hogy jó úton haladok és egy szuper jó dolgot teszek a környezetemmel, embertársaimmal! Fogyasztóimmal elérjük a kitűzött céljaikat. Ez tesz engem leginkább boldoggá. Hiszen az egészségünk a legfőbb kincsünk, és egy ilyen minőségi táplálékkal egészséges, aktív és boldog életet tudunk élni!

Kálmán Melinda

5/5