Anyaság és rugalmas karrier, ilyen is van

Először a Herbalife termékeit a babavárás időszakában hívtam segítségül. Több mint két évi próbálkozás után, egészséges életmód mellett sem sikerült teherbe esnem. Ekkor kezdtem el a termékek fogyasztását, azzal a céllal, hogy könnyebbé és fenntarthatóbbá tegyem számunkra az egészséges táplálkozást. Azonnal észrevettem, hogy időt és energiát, nyertem a mindennapjaimban, ami azonban meglepett, hogy 3-4 hónapi termékfogyasztás után a terhességi tesztem is pozitív lett. A terhességemet problémamentesen éltem meg, és az orvosi vizsgálatok is nagyon jó eredményeket mutattak a 39 éves korom ellenére. Már ekkor többen megkérdezték tőlem, hogyan csinálom, hogy ilyen jó formában vagyok kismamaként is.

A Herbalife üzleti oldalába akkor kezdtem bele, amikor döntést kellett hoznom arról, hogy a kisfiamat 4 hónaposan (Hollandiában összesen 4 hónap fizetett szülési szabadságot lehet felvenni.) beadjam-e bölcsödébe vagy otthon maradjak vele és felmondjam az addigi állásomat.
A gyermekemet választottam és a rugalmas munkát, otthonról. A terhességem lefolyása is azt erősítette meg bennem, hogy nagyon sok embernek tudok segíteni, ha eljuttatom hozzájuk a Herbalife termékeit. Azt mondhatom nagyon jó döntésnek bizonyult a vállalkozói életet választani a Herbalife képvisletében, hiszen a gyermekem fejlődését és annak pótolhatatlan pillanatait mindennap megélhetem, és emellett folyamatosan fejlődök, segítek az embereknek egészségesebbé és boldogabbá és építem a családunk számára a biztos, szebb jövőt.

Dr. Kiss Margit

5/5