Sikersztorik

Inspiráció a jobb eredményekhez.

Demeter Attila, 59 éves

15 évvel ezelőtt – a negyvenes éveimben -, “köszönhetően” az előtte lévő jó néhány évnek, táplálkozásom, életmódom, s így kinézetem, közérzetem, enyhén szólva kívánnivalót hagyott maga után. Kísérleteim a változtatásra – leginkább mozgás formájában -, rendre kudarcba fulladtak.
A feleségemen viszont láttam a változást, melyet a Herbalife táplálkozási programjának köszönhetett, s ez inspirált engem. Elkezdtem én is, és jött a siker, mely többek között, 15 kg zsírtömeg leadásában is realizálódott.
Soha sem kellett fogyókúráznom. Pusztán döntenem, s kitartanom a szándékom, s a Herbalife kiegyensúlyozott táplálkozási program mellett.

bővebben

Barkóczi Judit, 37 éves

-6 kg, 1 ruhaméret, több energia, puffadás, gyomorégés megszűnt, nagyobb terhelhetőség, hidratáltság nőtt, egészségesebb, energikusabb, vitálisabb közérzet

bővebben

Kálmán Melinda , 43 éves

Fogytam 10,5 kg, 4 hónap alatt, ennek köszönhetően több lett az energiám.

Táplálkozási szokásaimon változtattam és a Herbalife Táplálkozás Egészséges Reggeli Programjával értem el az ideális testsúlyomat.

bővebben

Kőműves Andrea, 40 éves

Egy három gyermekes anyuka igaz története.
A Herbalife Táplálkozás segítségével 4 hónap alatt 10 kilótól (és a korábban kínzó csalánkiütésektől) megszabadultam. Nagyon boldog vagyok! Nem éhezem és végre újra jól érzem magam a bőrömben.

bővebben

Hofstädter Liána, 33 éves

A kolléganőmnél láttam meg a shaket, miután visszajött a szülési szabadságáról, jó 10kg pluszt felszedett. Csak azt láttam, hogy minden reggel Herbalife shaket iszik és napról napra lobognak rajta a ruhák. A 20. alkalommál már rákérdeztem, hogy mi az a lötty, amit iszik. Mondja – Ez a Herbalife shake, minden nap ezzel indítja a napját a gyerekének is ezt adja, hiszen semmi olyan dolog nincs benne ami miatt ne adhatná neki és még fogy is tőle. Na, mondom tuti valami fűrészpor íze van. Adott egy kóstolót, hüüümmm mondom ez tényleg finom és kértem is, hogy szerezzen nekem is.

bővebben

Demeter Éva, 57 éves

Boldog vagyok, hogy minőségi életet élhetek! Soha nem voltam ilyen jó formában, mint most!
– Minden reggel a kiegyensúlyozott egészséges reggeli programmal kezdem a napomat, Aloe italkoncentrátum, Instant Gyógynövény Italpor tea és az F1 Shake a Személyre szabott fehérjekiegészítéssel.
– Napközben a Fehérje szeletet fogyasztom, a csoki és az édesség helyett.
– Edzések és versenyek során, segítségemre van a CR7 Drive, a teljesítményem fokozásában
– A bőröm ápolására pedig a Skin termékcsaládot használom.

bővebben

Díjtalan Online Bemutató

“Első lépés a legjobb formád felé” Végre kiderü, pontosan mit egyél, hogy a súlyod radikálisan csökkenjen, de az energiád és egészséged megmaradjon.

INGYENES Testösszetétel Mérés

Pontosan meghatározzuk, hogy mi a jelenlegi állapota testednek és elmondjuk, hogy min kell változtatnod.

Share This