Csatlakozz a 24Fit Kihíváshoz és fogyj le egy új módszerrel

A tükörbe nézve látod, hogy gond van, de nincs elég időd magadra, folyton rohannod kell, és nincs, aki segítene neked az életmódváltásban?

Tarts velünk a 24Fit Kihívásban, és mi segítünk, hogy elérd a céljaidat, és megint elégedetten nézhess a tükörbe. Adj magadnak 21 napot arra, hogy egy jó szokást kialakíts. Max 30 nap alatt minden megváltozhat!

Herbalife_tanacsado_demeter_eva

Lemegy 1 kiló, egy hét múlva visszajön másfél… Ismerős?

Nem vagy egyedül a problémával, hazánkban ma minden ötödik ember küzd ezzel a jelenséggel – tehát jó eséllyel Te is!

Tudod mi az oka ennek a jelenségnek?

A legtöbben a rohanó életvitelük miatt nem találnak időt arra, hogy életmódváltással tartós eredményeket érjenek el, és az egyszeri csodákban bíznak.

Mi ez a 24Fit Kihívás?

Azoknak találtuk ki a 24Fit Kihívást, akik túl elfoglaltak, és online könnyebben tudják követni az életmódváltás napi teendőit. Egy közösséghez csatlakozva minden segítséget megkapsz, hogy végre sikerüljön leadni azt a pár kilót, amitől már régóta meg akarsz szabadulni. Kapsz tematikát és személyes segítséget a mentoroktól, akikhez bármilyen kérdéssel fordulhatsz.

Olyan témákat érintünk tudományos alapossággal, mint például:

milyen a tápanyag-központú étrend

hogyan pörgesd fel az anyagcseréd

ötletek a nassoláshoz

egészséges és egészségtelen zsírok

hogyan építsük be a napi mozgást az életünkbe

mit figyelj a tájékoztató címkéken

a rostok és a cukrok szerepe az egészséges életmódban

mi az igazság a szénhidrátok körül

az anyagcsere: tények és mítoszok

Demeter Éva vagyok

58 éves családanya

16 évvel ezelőtt túlsúlyom volt, amit sikerült 2 és fél hét alatt leadnom. A súlyomat azóta is tartom, és még a mai napig is formálódik az alakom. Az energiám többszöröse annak, mint ami 16 évvel ezelőtt volt, 55 évesen futottam le az első maratonomat.

Az életmódváltással az egész családomat megfertőztem, mostanra már ők is látják, milyen egyszerűen el lehet érni az ideális testsúlyt és alakot.

Úgy döntöttünk, hogy segítünk azoknak, akiknek nehezen megy egyedül az életmódváltás, ezért jött létre a 24Fit Kihívás.

Tarts velem és családommal!

Férjem, Demeter Attila és fiam, ifjabb Demeter Attila segít nekünk abban, hogy 30 nap alatt kialakítsuk számodra az optimális életmódot, ezzel együtt pedig az ideális testsúlyt is – amely végleges lesz.

EXTRÁKKAL! Csatlakozz most a 24Fit Online Kihíváshoz, csak a kilóidat veszítheted! Ezt most mind megkapod:

Egy teljes hónap szakszerű életmód-kontrollt, ami már számtalanszor bizonyított

Belépést egy zárt Facebook csoportba, ahol egy támogató csapat segít neked

A hónap végén elismerő pillantásokat…

Biztosak vagyunk abban, hogy együtt sikerre visszük a kihívást!

Teljes hozzáférést a tudástárunkhoz, az összes olyan oktatóanyaghoz, amire szükséged lehet

Inspiráló videót minden nap

Napi táplálkozási javaslatot, amely finom, egészséges és könnyedén betartható

Személyes, online Mentort, aki segít végigcsinálni a 30 napos kihívást

És természetesen a siker ízét!

Miért éri meg neked csatlakozni hozzánk?

A 24Fit Kihívás során nemcsak egy zárt Facebook csoport tagja lehetsz, hanem a kezedbe adunk minden olyan tudást, oktatóanyagot, amelyből tisztán és világosan megérted majd, mit miért kell tenned az eredményért, az egészségedért.

És képes is leszel rá, hogy véghez vidd! A módszer már bizonyított, én a családomon „próbáltam ki” először. Mindannyian remek formában vagyunk és teljes egészségnek örvendünk.

Csatlakozz most az online kihíváshoz, csak a kilóidat veszítheted!

A karcsúságod ára mindössze annyi, hogy ténylegesen részt veszel a programban. A 24Fit Kihíváshoz díjmentesen csatlakozhatsz, ezzel:

teljes hozzáférést kapsz a tudástárunkhoz

belépést nyersz a zárt közösségünkbe

egy teljes hónap szakszerű életmód-kontrollt biztosítunk Neked

a hónap végén elismerő pillantásokat kapsz…

és természetesen a siker ízét, mert biztosak vagyunk abban, hogy együtt sikerre visszük a kihívást!

Mit mondtak azok, akik már végigcsinálták a 24Fit Kihívást:

„A lehető legjobb programnak tartom az életmód váltáshoz. Rengeteget tanultam a helyes táplálkozásról, ötleteket kaptam, amiket otthon kamatoztathatok, megtanultam, hogyan kell ügyesen vásárolni és egészségesen főzni. Folyamatos motivációval látnak el a mentorok és a csoporttagok is, így könnyebb haladni a célom felé. Maximálisan javaslom mindenkinek, aki eldöntötte, hogy változtatni akar, fogyni, formálódni vagy csak tudatosabb lenni.”
Lovász Vivien
„Azért szeretek járni és benne lenni ebben a csoportban, mert óriási erőt ad a céljaim eléréséhez és rengeteg olyan infot tudok meg az egészséges táplálkozásról, amit eddig nem tudtam. Ajánlom másoknak is, mert erőt ad az egészséges életmód elkezdéséhez!”
Kövesdi Saci
„Olyan gyakorlati tudást ad a hétköznapi étkezések megoldásaihoz, amit máshol nem igazán lehet összeszedni, valamint ez a későbbiekben egy olyan érték, amit senki nem vehet el tőlünk. Odahaza is tudjuk alkalmazni a tanultakat és tanítani tovább a családtagjainkat is.”
Hofstädter Liána
„Azért szeretek, mert a mellett, hogy motivációt ad, tudást is kapunk mellette. Hozzám hasonló hétköznapi emberekkel cserélhetek tapasztalatot, akik esetleg ugyanazokkal a problémákkal küzdenek. Jó hangulatú, motiváló, támogató közösség”
Tóth Brigitta
„Nekem az tetszett ebben a kihívásban, hogy egy kis közösségként tettünk a céljainkért és az egészségünkért. Nagyon jó heti szinten átbeszélni a sikereket, kihívásokat, inspirál az hogy tanulhatok másoktól akár egy-egy egészséges receptettel, vagy csak pár bátorító szóval. Hasznos, hogy heti szinten van mérés, ezáltal nyomon tudjuk követni a fejlődésünket. Hálás vagyok, hogy van egy mentorunk, aki egyénre szabottan segít mindenkinek, akihez bármikor fordulhatunk, ha bármi problémánk, kérdésünk van, ami nagy segítség az életmódváltás elején.”
Kalincsák Dia
„Sokáig azt gondoltam az életmódváltással kapcsolatban: elég a saját információm, elhatározásom a sikerhez. Valami mindig megakasztott. Köszönet Demeter Évának és Lovász Viviennek! Csatlakoztam Vivi a 24Fit Kihívás csapatához, és találkoztam remek emberekkel, akik szintén hasonló úton járnak, mint én. Megszűnt a magány, megszűnt az elhagyatottság érzése, megszűnt a küzdelem. Érdekes, elgondolkodtató, praktikus információk kerülnek elő hétről hétre, amiket beépítve az életembe valóban a minőségi táplálkozást tanulom meg, és nem egy újabb fogyókúrás programon veszek részt, amit befejezve majd ismét visszakúsznak a keservesen leadott kilók.”
Bartha Anikó

Csatlakozz a 24Fit Online Kihíváshoz most, a lenti űrlap kitöltésével!