24Fit Kihívás Versenyszabályzat

A 24Fit Kihívás általános szerződési feltételei

(Nyerd meg a három I. díj valamelyikét! Összdíjazás 400.000,-Ft!)

Köszönjük érdeklődésed a 24Fit Kihívás iránt, mely nem kizárólag a fogyáson alapul. A résztvevők gyakran fókuszálnak a test átalakítására, önfejlesztésre, vagy  éppen arra, hogy jobbak legyenek, mint előző nap.

Kérjük, olvasd el figyelmesen ezt a dokumentumot, s majd ha a végére jutottál, a jelzéseddel igazold, hogy megértetted, és elfogadtad a 24Fit Kihívás összes feltételét!

A Fit Kihíváson keresztül a Független Herbalife Nutrition Tagok (itt megnevezve a továbbiakban Tanácsadók) segítenek a résztvevőknek, hogy elérhessék céljaikat és javuljon általános közérzetük. Szeretnénk, ha nagyszerűen éreznéd magad, és közben még új barátokat is szereznél a 24Fit Kihívásban. Ne feledd, hogy minden ésszerű étrendnek vagy testsúly-kontroll programnak része a testmozgás és a megfelelő étkezés. Ha szükséges, kérd ki háziorvosod véleményét, mielőtt sportolni kezdenél, vagy részt veszel egy testsúlykontroll programban.

A Tanácsadók megfelelő ismeretekkel rendelkező, motivált üzletemberek, akik mindig elkötelezettek a jóllét, a Te jólléted iránt, ugyanakkor nem egészségügyi vagy táplálkozási szakemberek.

A Tanácsadók független üzletemberek, akik csak és kizárólag a 24Fit Kihívásért és annak részleteiért tartoznak felelősséggel.

24Fit Kihívás a Te felelős Tanácsadód, az a személy, aki meghívott téged. Nevét és elérhetőségét a jelentkezési űrlap végén találod, mely résznél kérjük jelezd, ki volt ez a Tanácsadó.                                                                                                                                                              Amennyiben nincs ilyen Tanácsadód, abban az esetben kiválasztjuk számodra, s külön megadjuk adatait.

24Fit Kihívás, a jelentkezők számának függvényében általában minden héten hétfőn indul, és min. 30 napig tart, mely időtartam újabb 30 napokkal, a 2021.06.14. – 2021.09.14. közötti időtartamban meghosszabbítható.

A 24Fit Kihívás online módon kerül megrendezésre. Ugyanakkor ez nem zárja ki azt, hogy Tanácsadóddal a lehetőségek függvényében személyesen is találkozhass, konzultálhass.

A 24Fit Kihíváson résztvevők jogosultak igénybe venni az ott felkínált különböző támogatási formákat, mely eredményükhöz, sikereikhez hozzájárulhatnak. Úgymint, de nem kizárólagosan: Külön a személyre szabott Tanácsadói közvetett és közvetlen segítséget, Facebook csoportos támogatási formákat, külön kisebb létszámú, koordinált Messenger csoportot, videós és szöveges ismeret anyagot/tananyagot, oktatást, edzésprogramokat, táplálkozási és étrend tervet.

Nyeremény információ:

 • Ha megfelelsz a 24Fit Kihívás alábbiakban felsorolt feltételeinek, akkor Te is indulhatsz az elérhető díjakért és akár Te viheted haza a 400.000,-Ft összértékű díj valamelyikét!
 • Díjazások – “A legnagyobb fogyás” I. díj 350.000,-Ft készpénz

                   “A legtöbb cm” I. díj 35.000,-Ft értékű wellness hétvége                                                                                                                                             “A legesztétikusabb átalakulás” (Alakformálás, szálkásítás kategória) I. díj 15.000,-Ft értékű vacsora meghívás

 • Itt hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a 24Fit Kihívásban a verseny csak másodlagos, és Te beleegyezel abba, hogy nem fogod kockáztatni egészséged annak érdekében, hogy megnyerd a versenyt.

A 24Fit Kihívás elsősorban társas és oktató jellegű rendezvény, amelynek célja, hogy segítse az egészségesebb életmódod és az általános jóllét kialakításához hozzájáruljon.

 • A győztes(ek), a nyeremény(ek) elbírálásának szempontjai:

“A legnagyobb fogyás” kategóriában I. helyezett, aki a legnagyobb arányú fogyást produkálja testsúlyához képest a Kihívás végére. A figyelembe vett időintervallum min. 30 nap, max. 120 nap, 2021.06.14.. – 2021.09.14. között!

“A legtöbb cm” kategóriában I helyezett, aki aki a legtöbb cm-el lesz karcsúbb, ugyanakkor nem nyertes a másik két kategória egyikében sem. A figyelembe vett időintervallum min. 30 nap, max. 120 nap, 2021.06.14. – 2021.09.14. között!

“A legesztétikusabb átalakulás” kategóriában I helyezett, aki alakjának formálásában, szálkásításában, “izomépítésben” a legesztétikusabb, leglátványosabb, és nem nyertes sem a “Legnagyobb fogyás”, sem a “Legtöbb cm” kategóriában. A figyelembe vett időintervallum min. 30 nap, max. 120 nap, 2021.06.14. – 2021.09.14. között!

 • A nyereményed esélyét azzal is növelheted, hogy több 30 napos 24Fit Kihívásba is nevezel 2021.06.14. – 2021.09.14. közötti időtartamban, azaz 30 nap után jelentkezel az újabb 24Fit Kihívásra, így folytatod a megkezdett programod, s ezáltal a kezdeti állapotodhoz képest még jobb eredményt érsz el.
 • A 24Fit Kihívásra történő jelentkezéseddel egyetértesz abban, hogy a fent említett Tanácsadók az egyedüli döntéshozók a díjak nyerteseinek eldöntésére, és hogy az ő döntéseik nem képezhetik vita vagy fellebbezés tárgyát.

 

A 24Fit Kihívásban való részvétel feltételei:

 • Jelentkezéseddel, a fentebb felsoroltak elfogadása mellett, az alábbiakban felsoroltakat is tudomásul veszed, és elfogadod.
 • 24Fit Kihívásban csak 18 életévüket betöltött személyek vehetnek részt.
  • Herbalife Nutrition Tanácsadó a 24Fit Kihíváson nemcsak közreműködő lehet. Indulhat a versenyen is, értékeljük az eredményét, viszont nyereményben nem részesülhet. Amennyiben az értékelés során bármelyik kategóriában nyertes lenne, úgy az utána következő legjobb  eredményt produkáló, nem Herbalife Nutrition Tanácsadót illeti a nyeremény.
 • Azok a fogyasztók, akik tagi regisztrációval rendelkeznek a Herbalife Nutritionnál, de nem Tanácsadók, részt vehetnek a 24Fit Kihíváson, és nyereményben is részesülhetnek, mint azok is akik már fogyasztják a Herbalife Nutrition termékeit, s azt Tanácsadóink valamelyikétől vették (Tanácsadóink valamelyike a felelős programjukért).
 • A Tanácsadó(k) jogosult(ak) eldönteni, hogy részt vehetsz-e a a 24Fit Kihívásban. Esetleges elutasító válaszuk megindokolni nem kötelesek.
 • Előfordulhat, hogy a rossz vagy megkérdőjelezhető egészségi állapotú személyek nem lesznek megfelelő jelöltek a 24Fit Kihívásban való részvételre, ezért először ki kell kérniük háziorvosuk és életmód-tanácsadójuk vagy terapeutájuk véleményét, ha van ilyen. A jelen megállapodás aláírásával kijelented, hogy (a) egészségi állapotod jó, vagy (b) miután részletesen megvitattad jelenlegi egészségi állapotod, háziorvosod hozzájárult, hogy részt vegyél ebben a programban.
 • A Tanácsadók fenntartják a jogot, hogy kizárják azt a résztvevőt, aki olyan, egészségtelen vagy illegális gyakorlatot vagy viselkedést folytat, amely károsíthatja a Herbalife Nutrition márka hírnevét (vagy a Tanácsadó saját kizárólagos belátása szerint ezt így ítéli meg).

Kifejezetten ide tartoznak az egészségtelen testsúlycsökkentési módszerek (vagy azok látszata).  Illetve más, az eredményt esetlegesen befolyásoló nem Herbalife Nutrition termékek, kiegészítők használata is.

A 24Fit Kihíváson való részvétel nevezési díja: 2.500,-Ft/fő

 • A 24Fit Kihívásban csak azok vehetnek részt, akik kifizették a nevezési díjat, és fogyasztják a Herbalife Nutrition termékei közül legalább a 30 adagos F1 Shaket és a Rost tablettát, vagy szükség szerint, az ennek megfelelő, alapcsomagot, melynek értéke kb. 27.000,-Ft.
 •  

A fődíjak valamelyikéért a nevezettek közül csak azon résztvevők indulhatnak, aki az alábbi csomagok valamelyikét választották:

 • “Bronz csomag” – 2 doboz 30 adagos F1 Shaket és 1 doboz Fehérje italkeverék, vagy szükség szerint, az ennek megfelelő személyre szabott csomag, melynek értéke 48.000,-Ft.
 • “Ezüst csomag” – 2 doboz 21 adagos F1 Shake, 1 doboz Fehérje italkeverék, 1 doboz 50g-os tea és 1 doboz Multi-Rost ital, vagy szükség szerint, az ennek megfelelő személyre szabott csomag, melynek értéke 67.000,-Ft.
 • “Arany csomag” – 2 doboz 21 adagos F1 Shake, 1 doboz Fehérje italkeverék, 1 doboz Herbalifeline Max, 1 doboz F2 Vitamin és Ásványi Complex, 1 doboz Multi-Rost ital és 2 doboz Fehérjeszelet, vagy szükség szerint, az ennek megfelelő személyre szabott csomag, melynek értéke 87.000,-Ft.
 • A fődíjak valamelyikét csak az nyerheti el, aki rendszeresen és mindenre kitérve beszámol előmeneteléről. Aktívan megosztja eredményét a saját oldalán, és a megfelelő közösségi oldalainkon, valamint aktív a Messenger csoportban is.

Illetve él a kérdezés adta lehetőségével Tanácsadója irányában, hogy tőle megfelelő segítséget kaphasson.

 • Herbalife Nutrition terméket csak a 24Fit Kihívásban megjelölt személyes Tanácsadótól vásárolhatsz.
 • Más, esetlegesen a céljaid elérendően fogyasztott terméket sem a 24Fit Kihívás közben, sem utána nem reklámozhatsz, jelölhetsz meg olyan megnevezéssel, hogy azzal érted el eredményed.
 • A fődíj valamelyikét csak akkor nyerheted el, ha a 24Fit Kihívás időtartama alatt, majd azt követően is hozzájárulsz a 24Fit Kihívás közben született, illetve megosztott eredményed további, és későbbi megosztásához, és marketing szintű felhasználásához.

Továbbá az értékeléshez szükséges személyes és különleges adataid (mint pl., de nem kizárólagosan a testtömeged, körfogatokat cm-ben, …) a 24Fit Kihívás indulásakor, közben, s a végén is megadod. Ez kifejezetten vonatkozik a rólad készült fotókra is, amelyek szükségesek a változás észrevételéhez, és a program végén történő értékeléshez is. Ezt részletesebben lásd az Adatkezelésnél is!

Termék visszavásárlási garancia:

 • Ha nem lennél elégedett a 24Fit Kihívás kapcsán megvásárolt Herbalife Nutrition termékkel, akkor a termék kézhezvételének dátumától számított 30 napon belül visszaküldheted a terméket és teljes visszatérítést, vagy termékcserét kérhetsz.

A visszavásárlási garancia ilyen módon a már regisztrált Herbalife Nutrition Tagokra nem érvényes!

Egyebek:

 • A Herbalife Nutrition termékek nem gyógyszerek, és nem alkalmasak bármely betegség vagy egészségi állapot diagnózisára, kezelésére, megelőzésére vagy gyógyítására, de segíthetnek biztosítani az egészséges táplálkozást a 24Fit Kihívás céljainak elérése közben, így az egészséges táplálkozás és megfelelő testsúly eredményeképpen tapasztalhatóak majd az általános egészségi állapotra és jóllétre gyakorolt hatások.

Adatkezelési információk, és hozzájárulás:

 • A jelen versenykiírás és általános szerződési feltételek elfogadásával (aláírásával?) beleegyezel, hogy Tanácsadód, valamint a 24Fit Future Kft.? – mint adatkezelők -, összegyűjthetik az általad biztosított személyes azonosításra alkalmas információkat. Az adatkezelőknek az adataid az alkalmazandó jogszabályoknak és a Herbalife Nutrition szabályainak megfelelően kell kezelniük. Adataid nem szabad a 24Fit Kihíváson kívül más célokra használni, kivéve azokat amikhez Te az itteniekben más pontokban a jelentkezéseddel tudomásul vettél, illetve hozzájárultál, vagy a későbbiekben külön meghatalmazást adtál, vagy ha a vonatkozó jogszabályok ezt előírják. Az adatkezelők mindaddig megtartják a személyes adatokat, ameddig azok szükségesek ahhoz a célhoz, amelyre azt gyűjtötték, valamint amíg a törvény előírja, de legalább két (2) évig. Az alkalmazandó jog korlátozásaitól függően joggal élhetsz személyes adatait tekintve az adatkezelők felé, mint például feldolgozáshoz való hozzáférés, javítás, korlátozás, kifogásolási jog, egy másik adatkezelőhöz való hordozhatóság és törlés. Ha ilyen jogokat szeretnél gyakorolni, vagy többet szeretnél megtudni az adatkezelők adatvédelmi gyakorlatairól, kérjük, fordulj az adatkezelőkhöz. Emellett jogosult vagy panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz. Az adatkezelőid megoszthatják a személyes adatait a helyi Herbalife Nutrition-nel a jogos üzleti érdekük alapján a 24Fit Kihívás futtatásához, a megrendelések feldolgozásához és egyéb üzleti tevékenység támogatásához, valamint a Herbalife Nutrition Értékesítési és Marketing Terv optimális működésének fenntartásához – a Tanácsadókra vonatkozó valamennyi jogi és szerződéses kötelezettségnek megfelelően. A Herbalife Nutrition és a 24Fit Future Kft.? a személyes adatait adatkezelőként használja az online adatvédelmi szabályzatának megfelelően, amely a helyi Herbalife Nutrition, illetve a 24Fit Future Kft. honlapján található.

Beleegyezel abba, hogy a 24Fit Future Kft. és Herbalife Tanácsadód, közvetlen marketing célból felvegye veled a kapcsolatot, beleértve a Herbalife Nutrition termékek ajánlását is.

Ha a jelen dokumentum elolvasása után további kérdéseid lennének a 24Fit Kihívással kapcsolatban, fordulj a 24Fit Future Kft.-hez , illetve a jelen megállapodásban szereplő Herbalife Tanácsadódhoz.

A 24Fit Kihívás Versenyszabályzat, a 24Fit Kihívás általános szerződési feltételeit, az itt leírt dokumentumot elolvastam, megértettem, és elfogadtam, amelyek alapján jelentkezem/nevezek a 24Fit Kihívásra.