Csatlakozz a
24Fit Kihíváshoz

és hozd ki magadból a maximumot!

Legyél magadhoz képest a legjobb testtömeg-csökkentésben, testzsír vesztésben vagy akár izomtömeg növelésben!

Legyél te, aki megnyeri az 350.000 Ft-os főnyereményt, vagy a két különdíj egyikét!

Lépj egy szinttel feljebb!

Csatlakozz a 24Fit Kihíváshoz MOST!

Segítünk, hogy elérd a céljaidat és ismét elégedetten nézhess a tükörbe!

Egészségesebbé és Boldogabbá tesszük a magyar emberek életét!

Mi ez a 24Fit Kihívás?

Azért hoztuk létre ezt az online programot, hogy minél könnyebben be tudd építeni a napjaidba az egészséges táplálkozást és a mozgást.

Lehetővé teszi, hogy elérd a kívánt formád, fejleszd önmagad, jobbá válj, mint előző nap voltál.

Ehhez a következőket biztosítjuk számodra:

Kinek szól?

Azoknak szól, akik szeretnének

fogyni

izmosodni, formálódni
szálkásítani

egészségmegőrzést fejleszteni

életmódot váltani

Mit mondtak azok, akik már végigcsinálták a 24Fit Kihívást:

„Sokáig azt gondoltam az életmódváltással kapcsolatban: elég a saját információm, elhatározásom a sikerhez. Valami mindig megakasztott. Köszönet Demeter Évának és Lovász Viviennek! Csatlakoztam Vivi a 24Fit Kihívás csapatához, és találkoztam remek emberekkel, akik szintén hasonló úton járnak, mint én. Megszűnt a magány, megszűnt az elhagyatottság érzése, megszűnt a küzdelem. Érdekes, elgondolkodtató, praktikus információk kerülnek elő hétről hétre, amiket beépítve az életembe valóban a minőségi táplálkozást tanulom meg, és nem egy újabb fogyókúrás programon veszek részt, amit befejezve majd ismét visszakúsznak a keservesen leadott kilók.”
Bartha Anikó
„Nekem az tetszett ebben a kihívásban, hogy egy kis közösségként tettünk a céljainkért és az egészségünkért. Nagyon jó heti szinten átbeszélni a sikereket, kihívásokat, inspirál az hogy tanulhatok másoktól akár egy-egy egészséges receptettel, vagy csak pár bátorító szóval. Hasznos, hogy heti szinten van mérés, ezáltal nyomon tudjuk követni a fejlődésünket. Hálás vagyok, hogy van egy mentorunk, aki egyénre szabottan segít mindenkinek, akihez bármikor fordulhatunk, ha bármi problémánk, kérdésünk van, ami nagy segítség az életmódváltás elején.”
Kalincsák Dia
„Azért szeretek, mert amellett, hogy motivációt ad, tudást is kapunk mellette. Hozzám hasonló hétköznapi emberekkel cserélhetek tapasztalatot, akik esetleg ugyanazokkal a problémákkal küzdenek. Jó hangulatú, motiváló, támogató közösség”
Tóth Brigitta
„Olyan gyakorlati tudást ad a hétköznapi étkezések megoldásaihoz, amit máshol nem igazán lehet összeszedni, valamint ez a későbbiekben egy olyan érték, amit senki nem vehet el tőlünk. Odahaza is tudjuk alkalmazni a tanultakat és tanítani tovább a családtagjainkat is.”
Hofstädter Liána
„Azért szeretek járni és benne lenni ebben a csoportban, mert óriási erőt ad a céljaim eléréséhez és rengeteg olyan infot tudok meg az egészséges táplálkozásról, amit eddig nem tudtam. Ajánlom másoknak is, mert erőt ad az egészséges életmód elkezdéséhez!”
Kövesdi Saci
„A lehető legjobb programnak tartom az életmód váltáshoz. Rengeteget tanultam a helyes táplálkozásról, ötleteket kaptam, amiket otthon kamatoztathatok, megtanultam, hogyan kell ügyesen vásárolni és egészségesen főzni. Folyamatos motivációval látnak el a mentorok és a csoporttagok is, így könnyebb haladni a célom felé. Maximálisan javaslom mindenkinek, aki eldöntötte, hogy változtatni akar, fogyni, formálódni vagy csak tudatosabb lenni.”
Lovász Vivien

Induló csomagok

Arany

2xF1 + Herbalifeline + PDM + vitamin + multirost + 2 csoki

87.000 Ft

Ezüst

2xF1 + tea +
PDM + multirost

67.000 Ft

Bronz

2xF1 +
PDM

48.000 Ft

Alap

F1 shake + rost tabletta
30 adagos

27.000 Ft

Kész vagy, hogy elérd életed eddigi legjobb formáját?

Ez a 30 napos kihívás megad neked minden eszközt, tudást és támogatást, hogy elérd végre azt az eredményt, amire régóta vágysz.

Bárki jelentkezhet jelenlegi testsúlyától, fizikai állapotától függetlenül. A végső cél elérése érdekében, pedig várunk tovább hónapról hónapra.

Ohh és majdnem elfelejtettem említeni, hogy 350.000Ft-ot osztunk szét a legjobb eredményt elérők között!

Csatlakozz Te is a kihíváshoz! Add le a jelentkezésed még MA!