Egy Ír kutatóintézet publikálta nemrégiben azt a felfedezését, amelyben a rák kialakulásának lehetőségéért egyértelműen a túlzott testzsír arányt tette felelőssé.

De miért segíti a rák kialakulását a zsír és milyen megoldást találtak rá a tudósok?

A rák kialakulása ellen a szervezet természetes úton úgy védekezik, hogy a rákot támadó sejtek szaporodását serkenti, ezzel megfékezve a káros daganatok kialakulását.

A zsír azonban elzárja ezeket a jótékony harcosokat a ráktól, így segíti annak zavartalan kialakulását. A védekező sejtek ugyanis felveszik a zsírt, ezzel telítődnek és harcképtelenné válnak a valódi ellenségeikkel szemben.

A Trinity College kutatói laboratóriumim körülmények között ugyan, de már kifejlesztettek egy olyan szérumot, mely jelentős mértékben gátolja a védekező sejtek zsírfelvételét, ezzel serkenti hatékonyságukat.

A kutatás apropója az volt, hogy kimutatták: Nagy-Britanniában a daganatos megbetegedések mintegy 5%-áért a túlsúly a felelős.

A kutatásban résztvevő orvosok egyöntetűen azt nyilatkozták – amellett, hogy bíznak az új szer sikerében – hogy az egészség szempontjából a legjobb megoldás az, ha megszabadulunk a túlsúlytól és hagyjuk, hogy a szervezetünk képessé váljon természetes módon védekezni a gyilkos kórral szemben.

Egy Ír kutatóintézet publikálta nemrégiben azt a felfedezését, amelyben a rák kialakulásának lehetőségéért egyértelműen a túlzott testzsír arányt tette felelőssé.

De miért segíti a rák kialakulását a zsír és milyen megoldást találtak rá a tudósok?

A rák kialakulása ellen a szervezet természetes úton úgy védekezik, hogy a rákot támadó sejtek szaporodását serkenti, ezzel megfékezve a káros daganatok kialakulását.

A zsír azonban elzárja ezeket a jótékony harcosokat a ráktól, így segíti annak zavartalan kialakulását. A védekező sejtek ugyanis felveszik a zsírt, ezzel telítődnek és harcképtelenné válnak a valódi ellenségeikkel szemben.

A Trinity College kutatói laboratóriumim körülmények között ugyan, de már kifejlesztettek egy olyan szérumot, mely jelentős mértékben gátolja a védekező sejtek zsírfelvételét, ezzel serkenti hatékonyságukat.

A kutatás apropója az volt, hogy kimutatták: Nagy-Britanniában a daganatos megbetegedések mintegy 5%-áért a túlsúly a felelős.

A kutatásban résztvevő orvosok egyöntetűen azt nyilatkozták – amellett, hogy bíznak az új szer sikerében – hogy az egészség szempontjából a legjobb megoldás az, ha megszabadulunk a túlsúlytól és hagyjuk, hogy a szervezetünk képessé váljon természetes módon védekezni a gyilkos kórral szemben.

0 hozzászólás

Díjtalan Online Bemutató

“Első lépés a legjobb formád felé” Végre kiderü, pontosan mit egyél, hogy a súlyod radikálisan csökkenjen, de az energiád és egészséged megmaradjon.

Testösszetétel Mérés

Pontosan meghatározzuk, hogy mi a jelenlegi állapota testednek és elmondjuk, hogy min kell változtatnod.

Ezeket olvastad már?

Koffein

Koffein: A koffeint általában egy enyhe központi idegrendszeri stimulánsnak tekintik, ami növeli az energiaszintet, átmenetileg kivédi az álmosságot...

Rost

Rost: Az élelmi rost, más néven salakanyag, a növényi eredetű táplálékok azon része, amit a szervezetünk nem tud megemészteni vagy felszívni. Az...

Megdöbbentő tudományos felfedezés! Az elhízás rákot okoz?

Egy Ír kutatóintézet publikálta nemrégiben azt a felfedezését, amelyben a rák kialakulásának lehetőségéért egyértelműen a túlzott testzsír arányt...

Elrettentő statisztikák születtek az Amerikai Ráktársaság felméréséből

Újabb megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az elhízás és a rettegett, daganatos megbetegedés kapcsolatáról: Az Amerikai Ráktársaság végzett...

Szénhidrátok

Szénhidrátok: A szénhidrátok a szervezet leggyorsabb energiaforrásai. Biztosítják az ételek ízét, édességét és szerkezetét. A szénhidrátok nagy...

Omega-3 zsírsavak

Omega-3 zsírsavakról: Az omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírok, melyek életfontosságúak a normális anyagcseréhez és növekedéshez. A három...

Kálcium

Kálcium: A kalcium (Ca) egy természetes elem, ami nélkülözhetetlen az élő szervezetek számára. Az emberi szervezet kalcium tartalmának 99%-a, ami...

Egészséges zsírok

Funkciói a Táplálkozásunkban: Avokádó Halak és halolajak Magvakból Oliva olaj Hogyan tarthatja alacsonyan zsírbevitelét:Hogyan tarthatja alacsonyan...

Aloe

Aloe: Az Aloe vera egy nedvdús növény, ami Észak-Afrikából származik. Több mint 2000 éve használják számos külső és belső állapot kezelésére....

L-Arginin

L-Arginin: Az arginin egy aminosav, azaz a fehérjék egyik építőeleme, melyet a szervezet is előállít, valamint a táplálékkal és az étrend...

Próbáld ki a Herbalife Táplálkozás Csomagját A Kedvenc Ízedben!

Share This

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás