Egészséges zsírok

Szerző: | okt 18, 2018 | Tudomány blog | 0 hozzászólás

Funkciói a Táplálkozásunkban:

Segít karbantartani agyunkat és idegrendszerünket a nap folyamán.

Segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását a táplálkozáskor.

Ízt ad az ételeinknek.

Egészségesen tartja szemünket, bőrünket, csontjainkat és körmünket.

Egészséges zsírokat nyerhetünk az alábbiakból, ha beillesztjük a táplálkozásunkba:

  • Avokádó
  • Halak és halolajak
  • Magvakból
  • Oliva olaj

Hogyan tarthatja alacsonyan zsírbevitelét?

Főzés közben grillezze, főzze, vagy párolja ételét.

Ne használjon túl sok mártást, saláta öntetet, majonézt, vajat és margarint az ételeihez.

Próbálja ki az alacsony zsírtartalmú, vagy zsírmentes ételeket (tej, joghurt, vajak, öntetek és rágcsálnivalók).

Hogyan illessze be az egészséges zsírokat a táplálkozásába?

Egyen halat néhányszor egy héten.

Tegyen salátájára egy marék magot, vagy avokádót.

Használjon főzéshez oliva olajat.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Díjtalan Online Bemutató

“Első lépés a legjobb formád felé” Végre kiderü, pontosan mit egyél, hogy a súlyod radikálisan csökkenjen, de az energiád és egészséged megmaradjon.

INGYENES Testösszetétel Mérés

Pontosan meghatározzuk, hogy mi a jelenlegi állapota testednek és elmondjuk, hogy min kell változtatnod.

Ezeket olvastad már?

Fehérje

Fehérje: A fehérje az ételeinkben megtalálható egyik makrotápanyag. Energiát biztosít a szervezetnek, valamint az izomzat és a szervek felépítésében...

Elrettentő statisztikák születtek az Amerikai Ráktársaság felméréséből

Újabb megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az elhízás és a rettegett, daganatos megbetegedés kapcsolatáról: Az Amerikai Ráktársaság végzett...

Rost

Rost: Az élelmi rost, más néven salakanyag, a növényi eredetű táplálékok azon része, amit a szervezetünk nem tud megemészteni vagy felszívni. Az...

Szójafehérje

Szójafehérje: A szójafehérje egy kiváló minőségű fehérje, amit a szójababból izolálnak. A szójabab zsír- és szénhidrát tartalmának nagy részét...

Szénhidrátok

Szénhidrátok: A szénhidrátok a szervezet leggyorsabb energiaforrásai. Biztosítják az ételek ízét, édességét és szerkezetét. A szénhidrátok nagy...

Vitaminok és ásványi anyagok

Vitaminokról és ásványi anyagokról: A vitaminok és ásványi anyagok támogatják az általános egészséget, vitalitást és az egészséges...

Egészséges zsírok

Funkciói a Táplálkozásunkban: Avokádó Halak és halolajak Magvakból Oliva olaj Hogyan tarthatja alacsonyan zsírbevitelét:Hogyan tarthatja alacsonyan...

Aloe

Aloe: Az Aloe vera egy nedvdús növény, ami Észak-Afrikából származik. Több mint 2000 éve használják számos külső és belső állapot kezelésére....

Omega-3 zsírsavak

Omega-3 zsírsavakról: Az omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírok, melyek életfontosságúak a normális anyagcseréhez és növekedéshez. A három...

Kálcium

Kálcium: A kalcium (Ca) egy természetes elem, ami nélkülözhetetlen az élő szervezetek számára. Az emberi szervezet kalcium tartalmának 99%-a, ami...

Próbáld ki a Herbalife Táplálkozás Csomagját

A Kedvenc Ízedben!

Hogyan Dolgozunk?

Állapotfelmérés

Díjtalan állapotfelméréseinkkor pontosan meghatározzuk, hogy mi a test jelenlegi testösszetételed. Ezt egy testösszetétel mérő géppel határozzuk meg, mellyel megtudjuk a biológiai korodat is.

i

Személyre Szabott Program

A testösszetétel mérés alapján kialakítjuk a személyre szabott programodat. Ehhez kapsz egy bevásárlólistát és egy tál étel helyes felépítését is. Továbbá rengeteg hasznos információval látunk el utad folyamán, hogy a lehető legjobb eredményt tudjuk kihozni együtt.

Elérjük A Célodat

Ahhoz, hogy a kitűzött célodat elérjük, mindenképpen együtt kell dolgoznunk. Nálunk fontos a folyamatos nyomonkövetés. Ezért érünk el nagyszerű eredményeket fogyasztóinkkal.

Küldj Nekünk Üzenetet, Kérdezz Bátran!

Megosztás

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás